Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” Comuna Păulești

Sat Păulești, Calea Unirii, nr 182

,,We are children of the world”, la Școala Gimnazială ,,Toma T. Socolescu” Păulești

Proiectul Erasmus ,,We are children of the world” se desfășoară la ciclul primar avînd ca parteneri școli din Turcia, Grecia, Austria și Lituania.

Coordonator proiect, profesor învățământ primar Stănescu -Necula Laura, prof. Limba engleză Niculae Ioana -școli implicate în proiect Școala Gimnazială.,,Toma T.Socolescu”Păulești și Școala Gimnazială .,,Vlad Mușatescu ” Găgeni.

În perioada 12-16 ianuarie 2023 în cadrul proiectului partenerii proiectului au vizitat Școala Gimnazială ,,Toma T. Socolescu” din Păulești unde s-au desfășurat activitați alaturi de elevii si cadrele didactice de la învățământul primar.

Primarul comunei Păulesti, domnul.Sandu Tudor, a primit cu ospitalitatea românească partenerii din proiect și a prezentat în mod deosebit importanța educației și sprijinul pe care permanent îl acordă instituțiilor de învățământ din comună, apoi a prezentat instituția Primăriei Păulești .

Vizitele la școlile si grădinițele din comuna Păulești, activitățile prezentate de copii, activitatile de joc si miscare de la Sala de sport, vizitele la diverse institutii publice importante din orasul Ploiești,excursiile la Castelul Bran ,Castelul Peles, Parlamentul României si Muzeul Cotroceni,ospitalitatea si profesionalismul cadrelor didactice inimioase si cu spirit de echipa de la Școala. Gimnazială .,,Toma T.Socolescu” Păulești au contribuit la desfasurarea unei activitati de succes, un plus pentru dezvoltarea profesionala a partenerilor implicati.

Proiectele Erasmus deschid calea unui parteneriat educational important in dezvoltarea profesionala pentru cadrele didactice si elevii din Școala Gimnazială .,,Toma T.Socolescu” Păulești si Școala Gimnazială.,,Vlad Mușatescu „Gageni.

Schimbul de experiență a fost benefic pentru toti partenerii educationali implicati in proiect care au apreciat la superlativ profesionalismul si spiritul de echipa profesor-copil/profesor-profesor,precum si ospitalitatea românească,frumusetea Păuleștiului si a locurilor vizitate.

Multumiri dlui director al Scolii.Gimnazile ,,Toma T.Socolescu ” Păulesti, prof.Rădulescu Ovidiu , prof.inv.primar Stanescu-Necula Laura, prof.inv.primar Zaharov Nicoleta, prof.inv.primar Cireșanu Corina, prof.inv.primar Stanciu Lidia, inv.Rusine Roxana, prof.Stanescu-Necula Adrian, prof.Niculae Ioana si colegilor din Scoala.Păulesti si structurile arondate (grădinite,școli) pentru ECHIPĂ!🍀

,,Plus Cool Tour” ne-a insotit din nou in prezentarea obiectivelor turistice vizitate.

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: