Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” Comuna Păulești

Sat Păulești, Calea Unirii, nr 182

Mobilitatea 4. România, Păulești

Proiectul Erasmus ,,We are children of the world” se desfășoară la ciclul primar avand ca parteneri scoli din Turcia, Grecia, Austria si Lituania.

Coordonator proiect ,prof.inv.primar Stănescu -Necula Laura,prof. Lb.engleza Niculae Ioana -scoli implicate in proiect Sc.Gimn.,,Toma T.Socolescu”Paulesti si Sc.Gimn.,,Vlad Mușatescu „Gageni.

In perioada 12-16 ianuarie 2023 in cadrul proiectului partenerii proiectului au vizitat Sc.Gimn.,,Toma T.Socolescu”din Paulesti unde s-au desfasurat activitati alaturi de elevii si cadrele didactice de la învățământul primar.

Primarul comunei Paulesti ,dl.Sandu Tudor, a primit cu ospitalitatea romaneasca partenerii din proiect si a prezentat in mod deosebit importanta educatiei si sprijinul pe care permanent il acorda instituțiilor de învățământ din comuna ,apoi a prezentat institutia Primariei Paulesti .

Vizitele la scolile si grădinițele din comuna Paulesti ,activitățile prezentate de copii,activitatile de joc si miscare de la Sala de sport,vizitele la diverse institutii publice importante din orasul Ploiești,excursiile la Castelul Bran ,Castelul Peles,Parlamentul României si Muzeul Cotroceni ,ospitalitatea si profesionalismul cadrelor didactice inimioase si cu spirit de echipa de la Sc. Gimn.,,Toma T.Socolescu”Paulesti au contribuit la desfasurarea unei activitati de succes,un plus pentru dezvoltarea profesionala a partenerilor implicati.

Proiectele Erasmus deschid calea unui parteneriat educational important in dezvoltarea profesionala pentru cadrele didactice si elevii din Sc.Gimn,,Toma T.Socolescu „Păulești si Sc.Gimn.,,Vlad Mușatescu „Gageni.

Schimbul de experiență a fost benefic pentru toti partenerii educationali implicati in proiect care au apreciat la superlativ profesionalismul si spiritul de echipa profesor-copil/profesor-profesor,precum si ospitalitatea românească,frumusetea Paulestiului si a locurilor vizitate.

Multumiri dlui director al Sc.Gimn.,,Toma T.Socolescu ” Paulesti,prof.Radulescu Ovidiu ,prof.inv.primar Stanescu-Necula Laura,prof.inv.primar Zaharov Nicoleta,prof.inv.primar Cireșanu Corina,prof.inv.primar Stanciu Lidia,inv.Rusine Roxana, prof.Stanescu-Necula Adrian, prof.Niculae Ioana si colegilor din Sc.Paulesti si structurile arondate (gradinite,scoli) pentru ECHIPĂ!🍀

,,Plus Cool Tour” ne-a insotit din nou in prezentarea obiectivelor turistice vizitate.🌏

%d blogeri au apreciat: