Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” Comuna Păulești

Sat Păulești, Calea Unirii, nr 182

Mobilitatea 1. Austria, Viena

În perioada 26-31 decembrie 2021, trei cadre didactice din școala noastră- Stănescu Necula Laura, Stanciu Lidia și Rădulescu Ovidiu au participat în Austria, la o primă activitate în format fizic, față în față, în cadrul proiectului Erasmus + We are children of the world. Gazdă a fost unitatea școlară Kidzplay,din Viena. Reprezentanții școlii noastre au participat alături de cadre didactice din școala gazdă și din școlile partenere din Turcia, Lituania, Grecia la numeroase ateliere de lucru și actitviăți instructiv- educative pentru elevii școlii vieneze. În ziua dedicată țării noastre, Stănescu Necula Laura, Stanciu Lidia și Rădulescu Ovidiu le-au prezentat elevilor obiceiuri specifice țării noastre legate de Crăciun și Anul Nou si i-au învățat pe aceștia să confecționeze sorcove și drapele românești.

Schimbul de experienta a fost benefic pentru dezvoltarea profesionala și personala a participanților, implicit a elevilor .

Proiectul Erasmus promovează imaginea școlii noastre. Coordonatorii proiectului din școala noastră, Stănescu Necula Laura și Rădulescu Ovidiu, alături de toate cadrele didactice implicate vor continua experiența prin participarea la celelalte activități în cadrul școlilor participante din Turcia, Grecia, Lituania, Austria.

În decembrie 2022, alături de copiii scolii noastre, vom împărtăși colegilor parteneri din aceste tari, din experienta, ospitalitatea prietenia și mândria de a fi români în România.

%d blogeri au apreciat: