Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” Comuna Păulești

Sat Păulești, Calea Unirii, nr 182

“EROI FĂRĂ SUPERPUTERI”

In data de 27 septembrie 2019, a avut loc pe platoul dintre cele două clădiri ale Școlii Gimnaziale Toma T. Socolescu Comuna Păulești un eveniment FLASH MOB avand ca tema: “Eroi fara superputeri!” .

ASB România, parte a Federatiei Samaritenilor Romani aflată sub cupola Samaritan Internațional a organizat in 6 instituții de învățământ din Prahova un FLASH-MOB având ca tema “EROI FĂRĂ SUPERPUTERI”. Acțiunea s-a desfășurat in 2 Școli Generale: Toma Socolescu-Paulesti, Grigore Moisil-Ploiesti și in 4 Colegii Naționale din Ploiesti: I.L.Caragiale, Nichita Stanescu, A.I.Cuza și Mihai Viteazu.

Evenimentul s-a aflat sub coordonarea SAM.I -Samaritan Internațional care a sărbătorit anul acesta 25 de ani de la înființare. SAM.I numără in prezent 20 de state membre între care și România prin FSR: Federația Samaritenilor Romani.

Acțiunea s-a bucurat de un succes enorm prin faptul ca sutele de elevi participanți la demonstrațiile de prim ajutor au putut constata ca nu trebuie sa fii Super-Man pentru a salva o viata dacă știi metodele și tehnicile de acordare a primului ajutor.

Mulțumim tuturor celor care prin munca lor voluntara sau prin deschiderea pe care au arătat-o pentru aceasta acțiune au contribuit la reușită proiectului, care, anul acesta a ajuns la a 5-a ediție.

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: