Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” Comuna Păulești

Sat Păulești, Calea Unirii, nr 182

Ziua Școlii Toma T. Socolescu Comuna Păulești- ediția a XI-a

În data de 16 octombrie 2017, Școala Gimnazială Toma T. Socolescu din Comuna Păulești a derulat activități sub egida Zilei Școlii, celebrând a XI-a ediție.

Cu acest prilej au fost desfășurate diferite activități adresate, în primul rând, comunității din care face parte școala, dar și părinților, elevilor, cadrelor didactice, precum și celor care au sprijinit activitatea educativă prin implementarea de proiecte și programe.

Evenimentul a debutat prin oficierea unui Te-Deum. Au urmat apoi rugăciuni de pomenire, la 57 de ani de la trecerea la cele veșnice a Arhitectului Profesor Toma T. Socolescu, al cărui nume îl poartă școala din anul 2007.

Momentul a fost urmat de un program artistic- dansuri și cântece populare.   Doamna profesoara de muzică Ioana Ungureanu Berbec, împreună cu Trupa “Cireșarii” pregătită de domnul instructor  Marian Gheorghe a susținut un program artistic de dansuri populare.

Sub pregătirea domnului instructor Răzvan Niculescu, o parte din elevii școlii au făcut o demonstrație de karate. De asemenea, au mai fost organizate ateliere de lucru („Şcoala noastră, toamna“) şi exerciţii de acordare a primului ajutor de către echipaje de la „Mediurg“.

La eveniment au fost prezenți autorități locale în frunte cu domnul Sandu Tudor, primarul localității Păulești, care a rostit o alocuțiune, după care a a fost depusă o coroană de flori la monumentul lui Toma T. Socolescu , din curtea școlii.

prof. Sebastian Ghica

 

Ziua Școlii, în presa prahoveană

http://ziarulprahova.ro/2017/10/statuile-nu-rad-niciodata-ba-da-la-paulesti-la-scoala-gimnaziala-arhitect-toma-t-socolescu/

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: